Ubisoft, Anno Online'ı Duyurdu

19.08.2012 09:10 Samet Konuksal


    Ghost Recon Online ile birlikte geçtiğimiz günlerde Free to Play pazarına tamamen giriş yapan Ubisoft, bu pazara yatırımlarını devam ettiriyor. Firma Gamescom içerisinde bir yeni Free to Play oyun daha duyurdu; Anno Online!
 
    Oynaması ücretsiz olacak olan Anno Online, web tarayıcıları üzerinden oynanacak. The Settlers serisinin ve son Anno oyunu Anno 2070'in yapımcı stüdyosu Blue Byte tarafında geliştirilen Anno Online, oynanış açısından serinin köklerine bağlı kalacak.
 
    MMO türü olması sebebiyle oyuna birlik oluşturma, görevler için ittifak olma gibi sosyal açıdan yeni özellikler katacak olan Anno Online adına yayınlanan ilk görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz. Görüntülerden de anlaşılacağı üzere en son bizleri 2070 yılına götüren Anno, bu kez tarihi geri sarıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno Online Platformlar: PC Geliştirici: Blue Byte Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 28 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler