Ubisoft: Assassin's Creed, Desmond'a Elveda Demeli

" Çok ezdin beni Hutchinson. Resmen liseli hikayesi dedin bana :( "
21.07.2012 11:52 Talha Aynacı

 
   Assassin's Creed III'ün yapımında önemli rol oynayan Alex Hutchinson, Ubisoft tarafından gerçekleştirilen son basın toplantısında AC serisinin son derece sıradan bir adam olan Desmond Miles'dan kurtularak ilerlemesi gerektiğini dile getirdi. Hutchinson'a göre Desmond'ın hikayesi bir çocuğun kolejdeyken neler yaşadığını hatırlamasından farksızmış:
 
"Bazı şeyler uzun süredir heyecandan yoksun bir şekilde devam ediyor. İnsanlardan 7 yıllık bir dönemi kapsayan hikayenin değerini hatırlamalarını istiyorum. Sanki o dönem orta okula başlamışsınız da, şimdi koleji bitirmek üzereymişsiniz gibi hissettiriyor. Sanırım artık Desmond'ın sonu gelmeli."
 
  Desmond aracılığıyla sunulan hikayenin bir dönem Tv'lerde oldukça meşhur olan Alacakaranlık Kuşağı'nın sunumuna benzediğini de dile getiren baş yönetmen, Desmond'ın  her bölümde çıkıp ana haber bülteni sunar gibi hikayeyi sunmasını benimsemediğini de ekledi:
 
"İlk oyunda Altair'in hikayesi vardı. Sonra Ezio geldi ve gitti. Bu tarihsel hikayelerin neyle ilgili olduğunu anlamak için bir de Desmond'ın hikayesini duymanıze gerek yok. Nihayetinde bunu tamamlayacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler