Ubisoft: "Assassin's Creed Serisinin Bir Sonu Var"

05.08.2013 02:49 Talha Aynacı

 
   Assassin's Creed'i yapımcısı Ubisoft, seriyi tamamen nasıl ve nerede bitireceklerine dair fikir sahibi olduklarını belirtiyor.
 
   Assassin's Creed 4 yönetmeni Ashraf Ismail, Eurogamer ile gerçekleştirdiği bir röportajda seriyi nasıl bitireceklerine dair kabaca bir planları olduğuna değindi:
 
"Birden fazla yapımcı takımımız var. Yani sırf bu oyun için bir araya gelmiş yazarlar ve tasarımcılarla, serinin tüm gidişatıyla ilgilenen bir ekibe sahibiz. Seriyi nerede ve nasıl bitireceğimize dair bir fikrimiz var. Ama tabii ki Yves'in (Ubisoft CEO'su Yves Guillemot) açıkladığı gibi oyun artık geleneksel hale getirilmiş bir seri ve her yıl bir oyun yayınlıyoruz. Duruma göre, hayranların istekleri doğrultusunda gidişata yön vererek daha pek çok hikayeyle boşlukları doldurabiliriz ancak bunun bir sonu var."
 
   Aynı anda birden fazla Assassin's Creed oyununun yapımda olmasının avantajlı bir durum olduğuna da değinen Ismail, bu sayede yapımcı takımların birbirleri arasında fikir alışverişinde bulunarak bir sonraki oyuna göndermeleri daha sağlam yaptıklarını belirtiyor:
 
"Ekibimiz bir önceki oyundan yola çıkarak, yapım aşamasının henüz başında yeni oyun için tohumlar ekebiliyor. Örneğin Assassin's Creed 4'den Edward, Assassin's Creed III'den hayat bulmuş bir kararkter. Bunun gibi daha pek çok içerik bir sonraki oyunlarımızın içeriği hakkında ipuçlarına sahip."
 
   Ubisoft'un aklında bir son var ancak Assassin's Creed hayranları için tarih yazılacak, ziyaret edilecek daha pek çok mekan var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler