Ubisoft: Chat Ekranıyla Maçları Çökerten Rainbow Six Oyuncularına Yaptırımımız Olacak

11.07.2019 19:28 Nursema Emre

    
Ubisoft'un bundan böyle Rainbow Six Siege'de diğer oyuncuların sohbet penceresini rastgele sembollerle dolduran oyuncularına da yaptırımı olacak.
 
Bunun sebebi ise bu tür rastgele semboller atan oyuncuların diğer oyuncuların oyununu yavaşlatıyor hatta engelliyor olabilmesi. Bu durum ise gayet masum bir biçimde oyunun tadını çıkartmak isteyenler için oldukça sinir bozucu bir durum.
 
Ubisoft, kısa bir süre önce yayınladığı bir gönderide durumu şöyle açıkladı:
 
"Şimdi ise sohbet sembollerini diğer oyuncuları istismar edecek biçimde kullananlara yönelik düzenlemeyi tekrar gözden geçirdik. Bu tür oyuncuların oyun akışını istismar ederek oyunun kurallarını çiğniyor. Bir sonraki adımımız ise bu tür oyunculara çeşitli yaptırımlar getirmek olacak." 
 
Oyuncular ise sonraki yaptırımın bazı yazılımlarla hile yapanlar için olmasını istiyorlar.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler