Ubisoft Corona Virüsünün Rainbow Six Siege Güncellemelerini Yavaşlatabileceğini Söylüyor

19.03.2020 06:38 Gazali Çetinkaya

 
Corona virüsü sebebiyle çok sayıda geliştirici işlerini evden yürütmeye başladı ve bunların arasına Ubisoft da katıldı.
 
Dünya genelinde 15 binden fazla çalışanı bulunan Ubisoft, tüm personelinin bir süreliğine evden çalışacağını ve bu durumun Rainbow Six Siege'e etkisinin olabileceğini belirtti.
 
"Rainbow Six Siege'in günlük oyun deneyimi değişmeyecek olsa da küçük yamaların kısa vadede kesintiye uğrayacağını söyleyebiliriz. Bu durum mevcut güncelleme ile yayınlanmaya hazır olan yeni içeriği etkilemeyecek. Bunun yanı sıra ileride planlanan içeriklerin yayınlanması üzerindeki etkisini değerlendiriyoruz ve takvimde meydana gelebilecek değişiklikler hakkında oyuncu topluluğunu bilgilendireceğiz." 
 
Aralık 2015'te çıkış yapan multiplayer taktiksel FPS oyunu çıkışından bu yana içerik desteği almaya devam ediyor. Ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series X çıkış oyunlarından biri olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler