Ubisoft, Driver: SF'nin DRM Sistemini Değiştiriyor

Driver: San Francisco, özlenen Driver deneyimini geri getirmeyi amaçlıyor.
19.08.2011 16:12 Levent Polater


    Ubisoft, Driver: San Francisco'nun PC'de sınırsız bağlantı istemesi yönünde aldığı eleştirilere kulak verdi ve bu gereksinimi daha mâkul bir duruma getirdi.
 
    Oyunun artık sınırsız bağlantı yerine başlangıçta bağlantı onayı isteneceği rapor edildi ve Ubisoft tarafından onaylandı. Hemen konuyu açalım, Ubisoft'un yoğun eleştiri alan DRM sisteminde oyununuzu oynarken sürekli internete bağlı kalmanız gerekiyor. Ancak Ubisoft, Driver: San Francisco'da bir istisna yaparak bu oyunda bu sistemi 'Başlangıç bağlantı kontrolü' çeviriyor.
 
    Driver: San Francisco'yu oynamaya başlamadan önce oyun sizden Ubisoft sunucusuna bağlanmanızı isteyecek ve büyük ihtimalle oyun kontrol edilecek. Bu kontrolden sonra ise isterseniz modeminiz bile kapatabilirsiniz. Oyun 'offline' durumda çalışır hâle gelecek. Ancak oyunu her açıp kapadığınızda bu kontrolü tekrar gerçekleştireceksiniz.
 
    Bu sistemin orjinal DRM'den daha iyi olacağı ve oyuncuları rahatlattığı rapor ediliyor. DRM sisteminde en ufak bağlantı sorunu oyundan atılmanıza sebebiyet veriyor bu da oyun keyfini baltalayabiliyordu. Eleştirilerin sonuç verdiğini görmek güzel.
 
    Driver: San Francisco, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC için çıkışını yapacak. PC sürümü en son 27 Eylül'e ertelenmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 6 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 6 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler