Ubisoft, Eurogamer Expo'ya 5 Oyunla Katılıyor

Assassin's Creed: Revelations fuarın yıldızlarından birisi olacaktır
30.07.2011 09:00 Alkan Adakaner


     Ubisoft, bu yıl 22-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan EuroGamer Expo'ya katılacağını açıkladı. 30 bin kişinin ziyaret etmesi beklenilen fuarda yer alacak oyunlar da açıklandı. Firma en ünlü oyunları ile bu fuarda yer alacak.
 
     Açıklanan oyunlar ise şöyle Assassin’s Creed: Revelations, Driver: San Francisco, Ghost Recon: Future Soldier, Rayman Origins, World Rally ve Just Dance Kinect. Bu oyunlar arasında en çok merak edilenlerden birisi de hiç kuşkusuz Just Dance'in Kinect çıkarması olacaktır. Wii'nin en çok satan 3. parti oyunu bakalım aynı başarıyı Kinect'te de yaşayabilecek mi?
 
     Fuarda yer alacak oyunlar arasında Far Cry 3'ün bulunmaması üzücü olsa da, bu oyunun çıkmasına daha uzun süre olduğunu göz önüne alırsak buna şaşmamak gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rayman Origins Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 22 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 1 Saat önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler