Ubisoft, Kasım Ayında Vereceği Ücretsiz Oyunu Açıkladı

02.11.2016 21:42 Gazali Çetinkaya

   Ubisoft 30. yılı şerefine PC kullanıcılarına ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor ve kasım ayında verecekleri ücretsiz oyunu da açıkladılar. Ubisoft bu ay Far Cry 3: Blood Dragon'ı ücretsiz olarak sunacak.
   
   9 Kasım tarihinden itibaren ücretsiz indirmeye açılacak oyuna Uplay üzerinden erişebileceksiniz. Eğer geçtiğimiz ay ücretsiz olarak verilen Beyond Good & Evil'ı hala almadıysanız geç kalmış değilsiniz hala ücretsiz olarak indirilebilirsiniz.  
 
   Ubisoft ilk ayında Prince of Persia The Sands of Time'ı, ikinci ayında Splinter Cell'i, üçüncü ayında Rayman Origins'i, dördüncü ayında The Crew'u, beşinci ayında Beyond Good & Evil'ı vermişti ve altıncı ayında da Far Cry 3: Blood Dragon'ı verecek. 
 
   Ubisoft'un Far Cry 3: Blood Dragon'dan sonra 30. yılı kapsamında ücretsiz vereceği bir oyun daha kaldı. 
 
  "Far Cry Blood Dragon oynayabilmek için Far Cry 3'ün bir kopyasına sahip olmanız gerekmez."
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler