Ubisoft, Oyun Serverlarını Taşıyor!

02.02.2012 14:10 Ersin Kılıç


     Oyun sektörünün en önemli firmalarından biri olan Ubisoft bugün oyun serverları ile ilgili bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre firma önümüzdeki hafta bazı serverlarını taşıyacak.
 
     Ubisoft'un kullandığı DRM sistemi de göz önüne alınırsa bazı oyunlarda online ve offline olsanız dahi oyuna giremeyeceksiniz. 7 Şubat ile başlayacak olan bu taşınma işleminden Windows platformu için Tom Clancy's HAWX 2, Might & Magic: Heroes 6 ve The Settlers 7 oyunları etkilenecek.
 
    Mac platformunda ise listede Assassin's Creed, Splinter Cell Conviction ve The Settlers oyunları bulunuyor.
 
     Ubisoft'un Assassin's Creed: Revelations, Just Dance 3, Settlers Online ve Driver: San Francisco gibi önemli yapımlarının ve tüm konsol oyunlarının bu taşıma işleminden etkilenmeyeceği de belirtilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Might & Magic Heroes VI Platformlar: PC Geliştirici: Black Hole Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler