Ubisoft, PC'ye Olan Desteğini Artırmak İstiyor

15.08.2014 03:22 Tunahan Başol


     PC tarafında genel olarak ertelemeler ve optimizasyon sorunlarıyla oyuncuların karşısına çıkan Ubisoft, üzerine yapışan bu imajı değiştirerek, PC'ye olan desteğini artırmak istiyor. Ubisoft'tan Alain Corre'nin açıklamaları şu şekilde:
 
"Biz PC oyuncularının önemini ve ihtiyaçlarının farkına vardık ve nasıl PC oyunu yapılıp destekleneceği konusunda kendimizi geliştirmeye devam etmek istiyoruz. İşimizin bir yüzdesi olarak, PC, 2012'den 2013'e geçişte %11, 2013'ten 2014'e geçişte %15 büyüme kat etti, bu da bizim gösterdiğimiz ilerlemenin göstergesi oluyor."
 
"Biz oyunlarımızı konsol versiyonlarıyla aynı anca PC'ye çıkartmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Örneğin Assassin's Creed Unity ve Far Cry 4, konsol ve PC için eş zamanlı olarak çıkacak ve bunu tüm önemli oyunlarımız için yapmaya devam edeceğiz. Son olarak, her platfomrdaki oyunlarımızı -PC de dahil- optimizasyon olarak geliştirmekte kararlıyız."
 
     Watch Dogs için yapılan geri bildirimler işe yaramış gibi görünüyor. Umarız firma PC tarafına olan desteğini bu açıklamadaki gibi artırır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler