Ubisoft, PS3 ve X360'a Desteğini Ne zaman Çekiyor?

Bu nesildeki konsolların yeni bir Assassin's Creed'i görecek kadar ömürleri var
22.02.2013 10:22 Alkan Adakaner


     Oyun dünyasının en büyük yayıncılarından biri olan ve oldukça başarılı oyun geliştirme stüdyolarına sahip olan Ubisoft bu nesle olan desteğini ne zaman çekeceğini açıkladı.  Firmanın patronu ve kurucularından Yves Guillemot bu konuda bir açıklama yaptı.
 
Soru: Aynı oyunu iki farklı nesle aynı zamanda geliştirmeyi düşünüyor musunuz?
 
Yves Guillemot: Bunu uzun süre yapamayabiliriz. Yeni neslin sınırlarını zorlamaya başladığınızda, bir önceki nesle bu oyunları uyarlamak zor olacaktır. Yani, yavaş yavaş ilerleyip yeni nesle göç edeceğiz. Sanırım 2015'de bu nesil konsollara desteğimiz bitecek.
 
   Ubisoft patronu Yves Guillemot'un bu açıklamayı Playstation 3 ve Xbox 360 için yaptığını da belirtelim. Wii U konusunda ise Ubisoft farklı bir politika izliyor. Ocak ayında sattıkları Wii U oyunu sayısından memnun olmasalar da, henüz bu konsoldan ümitlerini kesmedikleri ve yeni beklemede oldukları da Guillemot'un konuşmasında belirtilmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler