Ubisoft PS3 ve Xbox 360'a Oyun Çıkarmayı Hemen Hemen Bırakıyor

13.05.2015 13:07 Samet Konuksal


    AAA bütçeli son duyurduğu oyunlarını yeni nesil konsollar için çıkacağını açıklayan Ubisoft, bir önceki nesille ilgili açıklamalar yaptı. Firmanın CEO'su, bir markasının oyunları haricinde PS3 ve Xbox 360'a oyun çıkarmayı bırakacağını belirtti.
 
    Yaptığı açıklamalarda Yves Guillemot, bundan sonra Ubisoft'un sadece Just Dance serisinin bir önceki nesil konsollara çıkacağını belirtirken, firmadan gelecek diğer yapımların yeni nesle odaklanacağını söyledi.
 
    Aslına bakarsanız bu açıklamalar ilginç zira Ubisoft, PS3 ve X360 neslini 2017'ye kadar destekleyeceğini açıklayan bir firmaydı. Karardan erken dönülmüş gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Dance 2015 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 5 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler