Ubisoft Rayman, Far Cry Blood Dragon ve Watch Dogs Animasyon Dizileri Üzerinde Çalışıyor

10.10.2019 19:11 Gazali Çetinkaya

Ubisoft bazı popüler serilerini animasyon dizilerine uyarlamayı planlıyor.
 
The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre Ubisoft Rayman, Hungry Shark, Watch Dogs ve Far Cry 3 genişlemesi Blood Dragon'ı temel alacak animasyon dizileri üzerinde çalışıyor.
 
Bunlardan Rayman, Hungry Shark ve Watch Dogs aile dostu, 8-12 yaş arası çocuk kitleyi hedef alan animasyon dizileri olacak. Siber gizem olarak tanımlanan Watch Dogs dizisinin konsept çiziminde Ada Lovelace ortaokul koridorunda duran genç bir kız var ve hacker formu zeminde yansıyor.
 
Blood Dragon'ı temel alacak animasyon dizisi, Netflix'in Castlevania ve yakında gelecek Devil May Cry animasyon dizilerinden sorumlu Adi Shankar'a emanet. Başlık Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe olarak belirlenmiş ve hedef aldığı kitle genç yetişkinler.
 
Ubisoft ayrıca korsan temalı açık dünya aksiyon oyunu Skull & Bones'u temel alacak live-action televizyon dizisi ve Jessica Chastain ile Jake Gyllenhaal'un rol alacağı The Division filmi üzerinde de çalışıyor.
 
Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe 
 
 
 
Watch Dogs 
 
 
 
Hungry Shark 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler