Ubisoft Rocksmith'in PC Kodlarını Dağıtmayı Unuttu

22.10.2012 13:11 Samet Konuksal


    Ubisoft'un yeni müzik oyunu Rocksmith, iki gün önce Amerika bölgesinde satışa sunuldu. Oyunun PC sürümünü satın alan kullanıcılar, ilginç bir durumla karşılaştı çünkü Ubisoft, sattığı Rocksmith kutularının içine aktivasyon kodunu koymayı unuttu!
 
    Bu durum üzerine acil olarak yeni bir sistemi düzene koyan Ubisoft ekibi, oyunculara kendilerine ulaşmaları taktirde aktivasyon kodlarını dağıtacaklarını belirtti. Bu noktada Rocksmith'i satın alıp aktivasyon koduna ulaşamayan oyuncular, Ubisoft'a oyunu nerden aldıklarını ve satın alındığına dair bir fiş fotoğrafı yollamak zorundalar.
 
   DRM sistemi ve PC'lere geç sunduğu oyunlardan dolayı hali hazırda bu kesim tarafından ağır topa tutulan Ubisoft için yeni bir 'rezillik' daha ortaya çıkmış oldu. Bu arada, içerisinde aktivasyon kodu bulunmayan bazı Rocksmith kopyalarının Amerika üzerinden satılmaya devam ettiğini ekleyelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocksmith Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler