Ubisoft, Skull & Bones'u Yine Erteledi!

12.01.2023 12:01 Mehmet Tandoğan

 
Prince of Persia, Assassin’s Creed ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft, 2022-23 yıl sonu mali hedeflerini güncelledi. Bu kapsamda korsan temalı yapım Skull & Bones yeniden ertelendi. Daha önce Mart ayında yayınlanması planlanan Skull & Bones, birçok kez ertelemeye maruz kalan projelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun artık Mart 2024 mali yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor.
 
Ubisoft, mali hedeflerini güncelliyor
 
 
 
2022-23 mali hedeflerine değişiklikler getiren Ubisoft, bu kapsamda birçok oyunu erteliyor ve bazı projeleri iptal ediyor. Ubisoft bu doğrultuda şu açıklamayı yapıyor: "Tüm enerjimizi mevcut markalarımıza aktarmak istiyoruz. Sektörün en güçlülerinden birine dönüşmek için yaptığımız bu hamleler, bizi bir adım daha öteye taşıyacak. Bundan emin olmak istiyoruz. Bunun bir sonucu olarak, Temmuz 2022'de duyurulan duyurulmayan üç projeyi iptal etme kararı aldık.
 
Aralık ayının son haftaları ve Ocak ayının başındaki durum bizleri açıkça hayal kırıklığına uğrattı. Tüketici harcamalarını etkileyen kötüleşen ekonomik koşullar oyun endüstrisini ve büyük firmaları oldukça olumsuz bir şekilde etkiledi ve etkilemeye de devam ediyor. 
 
Öte yandan Mario + Rabbids: Sparks of Hope'un 2022'nin son haftalarındaki ve Ocak başındaki düşük performansı bizi bir hayli şaşırtan oyunlardan biri oldu. Aynı zamanda Just Dance 2023 oyunu da istediğimiz performansı veremeyen yapımlardan biri."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler