Ubisoft, Strateji Oyunu The Settlers'ı Erteledi

04.03.2022 11:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, strateji oyunu The Settlers'ı ertelediğini duyurdu. Bu erteleme ile oyunun son rötuşlarının yapılacağı bildirildi. Ancak oyunun yeni bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yeni sürüm The Settlers, orijinal The Settlers oyunundaki içerikleri yeni teknolojilere aktararak oyunculara sunacak. Oyun, bu unsurları yepyeni özellikler ve oynanış sistemleriyle birleştirecek. 
 
 
 
25 yıllık strateji serisini yeniden canlandıracak reboot The Settlers oyunu Volker Wertich liderliğinde geliştiriliyor. The Settlers benzersiz bir oyun deneyimi oluşturmak için serinin alışılmış mekaniklerine yeni bir yemek sistemi ve güdüsel meta oyunu gibi yeni özellikler getirecek.
 
Hikaye modu ve isteğe bağlı yan görevler tek oyunculu veya co-op olarak oynanabilecek. Bunun dışında çeşitli çevrimiçi çok oyunculu modlar, yaşayan, ayrıntılı yepyeni bir dünya ve Ubisoft'un Snowdrop oyun motoru ile yeni ve gelişmiş görseller sunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Settlers Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler