Ubisoft Tavşanları Harry Potter Moduna Girerse?

"Abracadabwwwaaaaaaaaaahhh.."
13.07.2011 12:38 Ersin Kılıç


    Rayman serisinden fırlayarak kısa sürede kendi oyunlarında yer edinen Ubisoft'un çılgın tavşanları, bu seferde Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect'i de yanlarına alıyorlar.

      Raving Rabbids: Alive & Kicking yüzme, zıplama, dans etme gibi farklı mini oyunları bünyesinde barındıran bir parti oyunu. Kimi zaman ekrandaki şekilleri oluşturmaya çalışacağınız oyunda, kimi zaman ise evinizin zemininden fırlayan tavşanlara tekme atmak ve üzerlerine zıplamanız gerekiyor.

      Dört kişiye kadar oyuncu desteğine de sahip olan oyunda, oyuncu sayısına göre değişen bazı özel oyunlarda bulunuyor. Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de oyunlardan aldığınız skorlar, özel ödüller dışında oyun anında çekilen video ve fotoğraflarınızı da arkadaşlarınız ile paylaşabilmeniz.
 
     Geçtiğimiz ay düzenlenen E3 fuarında duyurulan oyun için ilginç bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Şu sıralar son filminden dolayı oldukça popüler olan Harry Potter ise bu videonun da temasını oluşturmuş. Videoda tavşanlarımızdan birinin elinde sihirli deynek görüyoruz. Üzerindeki kıyafet ve alnındaki yara izi ile Harry Potter'a özendiği belli. Büyülü sözleri ise tabi ki ünlü çığlıkları ile birleşmiş ; "Abracadabwwwaaaaaaaaaahhh...."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raving Rabbids: Alive & Kicking Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 8 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler