"Ubisoft The Last of Us'la Çekişmekten Korktu"

21.01.2012 15:46 Samet Konuksal


      Bekleyenlerini uzun süredir bekleten oyunlardan I Am Alive'in ilk olarak kutulu olarak da satılacağı açıklanmıştı. Ancak bu durum, sonradan sadece indirilebilire çevirilmişti. Peki bunun altında yatan neden ne?
 
      Bu konu hakkında yankı yaratacak önemli bir iddia, PSM3 dergisinin söylenti köşesinden geldi. PSM3'e konuşan bir Ubisoft yakınının söylediğine göre kendilerinin bu hareketi yapmalarındaki en büyük neden, iki yıldır geliştirilmekte olan The Last of Us'la çekişmekten kaçınmak.
 
      İşte PSM3'de yer alan yazı;
 
"Ubisoft'a yakın bir kaynağın bize söylediğine göre I Am Alive'ın sadece indirilebilir olarak satılmasındaki nedenin altında The Last of Us'la aynı türde çekişmekten korkmak yatıyor. Kaynağa göre Ubisoft, The Last of Us'la birlikte raflarda çekişmenin kötü bir hareket olacağını düşünüyor."
 
      Aslında iki oyunun tahmini çıkış aralıklarına bakıldığında bu yazı biraz 'saçma' kalsa da, PSM3 pek de hafife alınacak kaynak değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler