Ubisoft Toronto Yeni Bir Duyuruya Hazırlanıyor

09.03.2012 11:37 Ersin Kılıç


     Jade Raymond'u eminim birçok oyun sever hatırlayacaktır. Assassin's Creed serisinin ilk oyununda ekibin başında bulunan Jade Raymond daha sonra Ubisoft'un Toronto kanadına getirilmişti. GDC etkinliğinde sahneye çıkan Raymond, beklenen açıklamayı yaptı.
 
     "Tamamen bizim stüdyomuz tarafından yapılan ilk AAA projemizi yakında açıklayacağız" diyen Raymond, "Şunu söyleyebilirim ki bu proje hayal ettiğimden çok daha iyi gelişiyor. " açıklamasında da bulunmuş. Bu konuda oldukça heyecanlı olduklarını da belirten Raymond, bu projenin stüdyonun tek projesi olmadığını ve yeni Splinter Cell projesine de odaklandıklarını sözlerine eklemiş.
 
    Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Oyun Odası programına konuk olanTiglon'dan Sercan Sülün'de yeni bir projeden bahsetmiş fakat bununla ilgili bir isim vermekten kaçınmıştı. Anlaşılan yakında yeni duyurular ile karşılaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler