Ubisoft Trials Serisinin Yapımcısını Satın Aldı

02.11.2011 20:19 Samet Konuksal


     Fiziğin önemine dayalı motor oyunu Trials ile başarılı işler gerçekleştiren bağımsız yapımcılardan RedLynx, artık Ubisoft çatısı altında. Ubisoft, RedLynx'i satın aldığını duyurdu.
 
     Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot konu hakkında, "RedLynx'in başarılı çalışmaları, multiplatform oyunları ve oyunlarının başarıları bizleri etkiledi. RedLynx, Ubisoft ailesine hoş geldiniz." açıklamasını yaptı. Guillemot, bu süreçten sonra RedLynx'in online oyunlar üzerine yoğunlaşacağını da ekledi.
 
     2000 yılında kurulan RedLynx, bugüne kadar 100'den fazla büyük veya küçük yapımla karşımıza çıkmıştı. RedLynx tarihinin en başarılı serisi ise Trials oldu. Son yapım Trials HD, XBL üzerinden en son 2 milyondan fazla satılmıştı.
 
     Umarız RedLynx yeni oyunlarıyla bu başarısını Ubisoft çatısı altında sürdürür.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trials [HD] Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: RedLynx Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 12 Ağustos 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 3 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 3 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 5 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler