Ubisoft Twitter Üzerinden Yapılan Yeni Splinter Cell Oyunu Duyurusunun Şaka Olduğunu Söylüyor

15.05.2019 20:36 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft kreatif direktörü Julian Gerighty, bugün twitter üzerinden yaptığı duyuruda yeni Splinter Cell oyunu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

"Lyon'da [Ubisoft Montreal kreatif direktörleri] Roman Campos Oriola ve Dan Hay ile birlikte bir sonraki Splinter Cell oyunu üzerinde çalışıyoruz. E3 için sabırsızlanıyoruz."
 
 
Julian Gerighty daha sonra başka bir tweet daha attı.

"Tamam - lütfen retweetlemeyin. Başım belada olabilir."
 
Ardından Ubisoft temsilcisi PC Gamer'a yaptığı açıklamada bunun sadece bir şaka olduğunu belirtti.

"Julian her zaman yapmayı sevdiği gibi yine şaka yapıyor. Kreatif direktörlerimiz şu an epey eğleniyorlar gibi görünüyor. Şu anda yapacak herhangi bir duyurumuz yok."

Ubisoft duyuruyu E3'e mi saklamak istiyor yoksa gerçekten şaka mıydı, bunu E3 2019 etkinliğinde öğreneceğiz gibi duruyor. Ubisoft'un bu yılki E3 basın konferansı 10 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 32 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler