Ubisoft, Valiant Hearts'ı Duyurdu

10.09.2013 13:51 Samet Konuksal


    Yeni nesil konsollara bomba gibi hazırlanan Ubisoft, büyük çaplı oyunların haricinde mini oyunları da unutmuyor. Firma, Birinci Dünya Savaşı temalı Valiant Hearts: The Great War isimli oyununu duyurdu.
 
    İndirilebilir olarak 2014 senesi içerisinde sunulacak olan Valiant Hearts, PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için geliştiriliyor. Yandan bakış açısıyla iki boyutlu olarak karşımıza çıkan oyun, gerçek hayattan esinlenilmiş hikayeleri konu alıyor.
 
    Valiant Hearts, 1914 ve 1918 tarihleri arasında yazılmış mektuplardan esinlenerek Emile isimli oğlu esir düşmüş bir Fransızın, öldürülen eşi uğruna savaşan Amerikan Freddie'nin, kanlarla ve yaralarla boğuşan Ana isimli hemşirenin, uçak kullanmayı bildiğini iddia ederek yalan söyleyen George isimli bir İngiliz pilotun ve son olarak Emile'in kızına aşık olan Alman askeri Karl'ın hikayesini bizlere yansıtacak. Söylenilenlere göre bu beş kişinin hikayesi, savaş alanındaki yardımsever bir köpekle birlikte kesişecek.
 
    Rayman Legends'in geliştirildiği UbiArt motoruyla karşımıza çıkan Valiant Hearts, çizgi roman tarzı grafiklerle bizleri selamlıyor. Oyundan yayınlanan ilk video ve görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valiant Hearts: The Great War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler