Ubisoft, Watch Dogs 2 için Konusunda Uzman Kişileri İşe Almış

08.07.2016 00:18 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Watch Dogs'un gerek satış rakamları gerek oyunun başarısı -eleştiri aldığı bir çok nokta da yok değil- ile daha oyunun çıkışından az bir süre geçmesine rağmen ikinci oyunun sinyalini hızlıca vermişti. E3 öncesi yaptığı dünya prömiyeriyle de oyunu tanıtan geliştirici firma bu kez sunacağı yeniliklerle daha iddialı bir oyun ortaya koyacak gibi görünüyor.
 
   2. oyunla birlikte gelecek yeniliklerden birisi de parkur sistemi. Ana karakterimizin atletik yapısıyla harmanlanacak parkur sistemi için oyun direktörü Danny Belanger, Gamingbolt ile yaptığı röportajda özgürlük ile birlikte bu konuya değindi. 
 
  "Biz oyunun dünyasında kullanıcılara gerçekten çok fazla özgürlük sunmayı istiyoruz." diye yorumuna başlayan Danny Belanger bu isteklerine "Özgür Bir Yaklaşım" ismini verdiklerini; oyun içerisindeki hareket kabiliyeti ve parkur sisteminde oyunculara özgürlük sunmak için konusunda uzman kişileri işe aldıklarını açıkladı.
 
   Belanger daha önce de oyuncuların Watch Dogs 2'yi nasıl oynamak istedikleri konusunda özgürlük sunacaklarını ve oyuna eklenecek 3 adet oynanış stili ile bir kişiyi bile öldürmeden finali görebileceklerinden bahsetmişti. Son olarak yine Gamingbolt ile yapılan röportajda oyun direktörü şehirde aktif edilmeyi beklenen gizli yan görevlerin de olacağını söyleyerek çeşitlilik kısmına değinmişti. 
 
   Marcus Holloway adında genç bir hacker karakterini yöneteceğimiz Watch Dogs 2, 15 Kasım 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler