Ubisoft, Watch Dogs: Legion Kaynak Kodu Sızıntısını Araştırıyor

04.11.2020 14:34 Gazali Çetinkaya

 
Ekim ayında Egregor adlı bir fidye yazılım çetesi, Crytek ve Ubisoft'un dahili ağlarından elde ettiği verileri sızdırdığını iddia etmişti.

Geçtiğimiz günlerde Crytek'in gelecek projelerine ait bilgiler sızdırdılar. Dosyalarda Crysis Next, Crysis VR, yeni Ryse oyunu ve Crysis 2 ile Crysis 3 remaster versiyonlarının planlandığı yazıyor. Doğrulanmış bir bilgi değil.
 
Şimdi de Watch Dogs: Legion'ın kaynak kodunu sızdırdıklarını iddia ediyorlar. Toplam dosya boyutu 558GB. Muhtemelen sıkıştırılmamış oyun varlıkları, yerelleştirmelerdeki seslendirmelerin tamamı ve daha fazlası yer alıyor. Kaynak kodları modcular için daha fazla olasılık sunabilir ve oyunun kırılmasını kolaylaştırabilir. 
 
Ubisoft, Eurogamer'a yaptığı açıklamada "Grubun iddiasının farkındayız ve şu anda bu veri güvenlik durumunu araştırıyoruz." dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler