Ubisoft, Watch Dogs'un Ertelenmesiyle İlgili Konuştu

01.05.2014 15:52 B.Onur Yıldız


     Ubisoft'tan Pazarlama Müdürü Tony Key, Watch Dogs'u 6 ay ertelemekle doğru olanı yaptıklarını söyledi.
 
     Key sözlerine şöyle devam etti: "Hiçbir şirket için böyle kararlar vermek kolay değildir. Bu kararı aldığımız gün, hisselerimiz yüzde 40 oranında düştü. Ancak durumu toparladık çünkü insanlar da bunun gerekli ve iyi bir fikir olduğunu anladı."
 
     Key ayrıca Watch Dogs'un 2009'dan beri her yıl çıkan Assassin's Creed serisi gibi her yıl yeni bir oyununun piyasaya sürülemeyeceğini de söyledi. 
 
     Watch Dogs, çıkması beklenen 18 Kasım tarihinden bir ay önce ertelenmişti. Bu nedenle Ubisoft büyük tepki çekmişti. Key bu konuyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Bu kararı çok geç alabilmiştik. Bu tür durumlarda daima pazarda verimsizlik yaşarsınız. O zamanlarda en küçük sorunumuz pazarlama alanında yaşanacak sıkıntılardı, önemli olan oyunu doğru bir şekilde çıkarabilmek çünkü. Ancak yine de bu, pazarleme ekibi için zorlu bir süreçti. Bütün kaynaklarımızı yeni bir takvime göre ayarlamamız ve tüm satıcılarla yeniden uğraşmamız gerekti."
 
     Watch Dogs uzun süren bekleyişin ardından tüm platformlar için 27 Mayıs'ta piyasaya sürülecek. Tabi yine bir erteleme vakası yaşanmazsa. 
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler