Ubisoft: "Wii U Doğru Fiyattan Satılırsa Başarılı Olabilir"

18.06.2014 22:05 Ömür Gencer


       Mario Kart 8'in çıkışıyla ve E3'deki heyecan verici oyun duyurularıyla Wii U, eski başarısızlığını yavaş yavaş üzerinden atıyor. Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, Wii U'nun ancak doğru fiyatla satılmasıyla başarıyı yakalayabileceğini belirtti.
 
     Guillemot bu açıklamasına şöyle devam etti: "Wii U, Mario Kart'la büyük bir adım attı. Smash Bros ile daha da ileriye gideceğini tahmin ediyoruz. Eğer Nintendo konsolu doğru fiyattan satarsa daha da ileri gitme ihtimalleri bulunuyor." 
 
    Ayrıca Guillemot, bu yıl Wii U için çıkacak Watch Dogs ve Just Dance ile Ubisoft'un Wii U'ya sırt çevirmediğini hatırlattı.
 
     Guillemot, Ubisoft'un daha fazla Wii U satılmadan duyurmayacağı oyunlar için de  "Daha fazla yatırım yapmak için konsolun daha fazla satış yapması gerek. Bu neslin sorunu eski nesle göre daha az oyuncunun bulunması." Dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler