Ubisoft Yeni Call of Juarez için Araştırma Yapıyor

Modern zamanlar Call of Duty'e yaramış olabilir, ama her oyun için aynı şeyi söylemek zor
25.11.2011 10:12 Alkan Adakaner

     Call of Juarez: The Cartel serinin modern zamanda geçen ilk oyunuydu ve gerek oyuncular, gerekse de otoriteler bu oyunu pek beğenmedi. Yine de Ubisoft'un bu seriden vazgeçme gibi bir düşüncesi bulunmuyor. Fransız yayıncının yaptığı bir araştırma da yeni oyuna ait ipuçları veriyor.
 
      UPlay hesaplarından Call of Juarez: The Cartel'i oynayan oyunculara bir mail gönderen Ubisoft, oyunun güçlü ve zayıf bulunan noktalarını sorup oyuncuların tercihleri de yazmaları isteniyor. Sanırım böylece serinin yeni oyunu için de ellerinde sağlam bir dayanak noktası olacak.
 
      Oyuncularıın genel olarak tercihleri hangi yönde olur bilemiyoruz, ama sanırım modern zamanlar Call of Juarez'e pek yaramadı, o nedenle ilk işleri Vahşi Batıya dönmek olabilir. Böyle yaparlarsa oyuncular eminim memnun olacaklardır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Juarez: The Cartel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler