Ubisoft, Yeni Dönemde Piyasaya Çıkaracağı Oyunları Tanıtacağı Ubisoft Experience'ı Duyurdu

26.07.2019 19:54 Nursema Emre

 
Ubisoft, yeni dönem oyunlarını tanıtacağı bir etkinlik olan "Ubisoft Experience"ı duyurdu. Etkinlik Avustralya'nın Sidney kenti de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında düzenlenecek. Etkinliğin düzenleneceği diğer iki şehir ise Paris ve Birmingham olacak.
 
Etkinliğin ziyaretçileri geliştiricilerin panelleriyle birlikte klasik Ubisoft oyunlarını ve ileri tarihlerde çıkacak Ubisoft oyunlarını da oynayabilecek.
 
Ubisoft Avustralya yöneticisi Edward Fong, Ubisoft Experience'ın Avustralya camiasını bir adım öteye taşımak ve etkinliğin Ubisoft hayranlarıyla doğrudan iletişime geçmek için bir şans olduğunu dile getirdi.
 
Ubisoft Experience etkinliği 14 ila 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. Etkinlik hakkında daha fazla detay için bu sayfayı kontrol edebilirsiniz.  
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler