Ubisoft, Yeni Nesil Hazırlıklarında PC'yi Kullandı

15.04.2013 19:38 Samet Konuksal


    Far Cry serisi ve Assassin's Creed serisi başta olmak üzere büyük çaplı projeleriyle birlikte Ubisoft'un kalbi konumunda yer alan Ubisoft Montreal'in CEO'su Yannis Mallat, yeni nesille ilgili Guardian gazetesinin internet sitesinde bir röportaj verdi. Mallat, Montreal stüdyolarının yeni nesle nasıl hazırlandığını anlattı.
 
    Yannis Mallat'ın belirttiklerine Ubisoft, yeni nesil konsollara hazırlıklarını çok önceden başlatmış. Bunun için de stüdyo, hazırlıkları yaparken konsol üreticilerinin prototip dağıtmasını beklemeden son seviye bir PC'yi kullanmış. Mallat, konuyu şu şekilde anlatıyor;
 
"Stüdyo olarak yeni nesil konsollara hazırlık yaparken ikiye ayrıldık. Bir ekip içerik olarak yeni nesle hazırlandı, diğer ekip de teknik olarak. Teknoloji ekibimiz çalışmalara çok önceden başladı. Hazırlıklara başlarken, karşımıza neyin çıkacağını bilmeden kendi topladığımız yüksek seviyeli PC'leri kullandık. Böylelikle teknik olarak belki de yeni nesil makinaların bile üstüne çıkmış olduk. Yani bu açıdan hazırız."
 
    Sözlerinin devamında Mallat, içerik ekibinin nasıl hazırlandığını da şöyle anlattı;
 
"İçerik üreten ekip, ortak bir soruyla birlikte yola çıktı; 'Yeni nesil oyunları özel yapan şey ne olmalı?' Verdiğimiz cevaplar ise oyuncuların birbirine daha bağlı kaldığı(İnternet açısından) bir deneyim yönünde oldu. Watch Dogs ve diğer yeni nesil projelerimizi bu yönde hazırladık. Yeni nesil oyunlarımızda oyuncular, yepyeni oynanış şekilleriyle tanışacaklar."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler