Ubisoft'tan Seksi İçerikli Flört Oyunu

We Dare'in videosunu izlemek şüphesiz anlatmaktan çok daha kolay :)
25.02.2011 16:17 Ersin Kılıç


     Cinsellik hemen hemen her alanda olduğu gibi oyun sektöründe de her zaman ilgi çekici olmuştur. God of War'da Kratos'un seks içerikli mini oyunları bile oldukça ilgi çekerken, daha çok bu yöne eğilim gösteren Larry'nin maceraları, Playboy the Mansion gibi oyunlar da cinsellik yönleri ile oyuncuları cezbetmeye çalıştı. Hatta Playboy kızlarını Guitar Hero reklamlarında bile görmüş ve bu reklamın ne kadar ilgi çektiğine şahit olmuştuk.
 
     İşte bu durumun farkında olan Ubisoft, beklenen adımı atmışa benziyor. Harekete duyarlı sistemlerinde çıkması ile bazı konularda oyuncular arası espri kaynağı olan bu sistemler, artık seksi içerikli, flört oyunları ile karşımıza çıkacak gibi. Zira Ubisoft'un Nintendo Wii ve PS Move için geliştirdiği We Dare, bu tür oyunların kapısını açabilir.
 
     Ocak ayında duyurusu yapılan We Dare'ın ilk videosuna baktığımızda ise bizde oldukça tartışmaya sebep olabileceğini görüyoruz. Oyuncuların kendi Mii karakterlerini oluşturdukları oyunda, ekranda Mii'ler bir elmayı ısırarak yemeye çalışırken, gerçekte ise oyuncuların Wii'nin harekete duyarlı kontrol sistemini elma gibi dişlediklerini (!!) görüyoruz. Bu oyun klasik "çiftlerin elma yeme yarışması" gibi gözükse de asıl olay ise videoda gözüken diğer mini oyunlarda başlıyor.
 
     Bu oyunların birinde belinden içeri Wiimote'u sokan oyuncu, diğer oyuncunun kucağına yatıyor. heralde uçma olayını sağlamak için ne yapıldığını söylememe gerek yok :) Bu oyun dışında striptiz şov gibi tartışma yaratacak farklı mini oyunlara da yer verilmiş.
 
     Sonuç olarak 11 Mart'ta çıkacak olan flört oyunu We Dare, parti oyunlarına bambaşka bir boyut getireceğe benziyor. Tabi yanında tartışmaları da getireceği aşikar...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
We Dare Platformlar: PS3 Wii Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler