Ubisoft'un 2. El Konusundaki Kararı Belli Değil

11.06.2013 13:29 Tunahan Başol


     Xbox One ile ikinci el oyunları kısıtlayan Microsoft, kesin kararı oyunun geliştiricisine bırakmıştı. Yani gelişitirici isterse, ikinci eli engelleyebilecek, isterse de serbest bırakabilecek. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Ubisoft yetkilisi, kesin kararlarının belli olmadığını söyledi.
 
     Microsoft'un bu kararı geliştiricilere vermesinin iyi bir şey olduğuna değinen Yves Guillemot, Ubisoft olarak henüz net bir karar vermediklerini açıkladı. 

     Daha çok para kazanmak isteyen firmalar elbette bu sistemi uygulayacaklardır, sayılı sayıdaki oyuncu dostu firmaların serbest bırakması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler