Ubisoft'un Assassin's Creed Filmindeki Amacı Para Kazanmak Değilmiş

08.07.2016 15:44 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft'un 2007 yılından bu yana devam eden Assassin's Creed serisinin adıyla çıkış yapacak sinema filmi bildiğiniz üzere bu yılın sonunda vizyona girecek. Ubisoft'un Avrupa kısmından sorumlu patronu Alain Corre da hazır film yaklaşmışken MCV ile bir röportaj yaptı.
 
   Ubisoft'tan duymayı beklemediğimiz açıklamalarda bulunan Alain Corre, filmden çok fazla para kazanmayı beklemediklerini kazansalar bile filmin amacının bu olmadığını belirtti. 
 
   Alain Corre tam olarak "Bu projeden biz fazla para kazanmayacağız. Bu daha çok pazarlama düşüncesi. Ayrıca markanın imajı için de iyi bir şey. Eğer biraz para kazanacak olsak bile, filmdeki amacımız bu değil. Bizim amacımız Assassin's Creed'i daha fazla insanla tanıştırmak." şeklinde yorumda bulundu. Ayrıca oyunun kor bir kitlesinin olduğunu belki de bu filmle oyundaki kitleyi daha da arttırabileceklerini söyledi.
 
   Assassin's Creed filmi 23 Aralık 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler