Ubisoft'un Avatar Oyunu 2020'den Önce Çıkmayacak

17.05.2017 02:24 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, finansal raporlarını paylaştığı açıklamada Avatar oyununun çıkış zamanı hakkında da yorumda bulundu.
 
   Ubisoft'un açıklamasına göre de, Avatar oyunu 2021 mali yılından önce çıkış yapmayacak. Bu, Avatar oyununun 1 Nisan 2020'den önce çıkış yapmayacağı anlamına geliyor.
 
   Ubisoft Temsilcisi,

"Avatar en büyük ve en güçlü eğlence markalarından birisidir. İlk oyunumuz kârlıydı ve çok güçlü bir stüdyo ve oyun motoru ile yenisi için büyük planlarımız var. Film 2020 yılı sonunda piyasaya sürülecek, oyunumuz da 2021 mali yılından önce çıkmayacak."
 
   Ubisoft'un yeni Avatar oyunu The Division ile tanıdığımız Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. Oyunda The Division ve South Park: The Fractured But Whole'daki oyun motoru Snowdrop kullanılacak.
 
   Daha önce yapılan bir açıklamada James Cameron "Massive hakkında beni etkileyen şey ekibin bu proje için olan tutkusu ve Snowdrop motorunun gücü oldu. Snowdrop'un gücü, ekibin tutkusu ve detaylara odaklanan saplantılığı ile [ Massive'in] Pandora'nın güzelliğini ve tehlikesini yaşatacak doğru grup olduğunu biliyoruz." demişti.
 
   Avatar oyunu konsollar ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 16 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler