Ubisoft'un Bir Sonraki Mali Yılda Çıkacak 2 AAA Oyunu Henüz Duyurulmamış

24.10.2019 20:27 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en çok tartışma yaratan şirketlerinden olan Ubisoft, gelecek yılı daha da güzelleştirecek bir haber paylaştı. Önümüzdeki mali döneme ertelenen Watch Dogs Legion, Rainbow Six gibi yapımlardan sonra aynı mali yılda yeni oyunların da geleceğini öğrendik. Ertelenme haberinin detaylarına buradan bakabilirsiniz.
 
Ubisoft'un açıklamasına göre bir sonraki mali yılda ki bu da Nisan 2020 - Mart 2021 arasına denk geliyor, henüz duyurulmamış 2 adet AAA dediğimiz büyük oyunları bulunuyormuş. Ertelenen oyunlar ile birlikte önümüzdeki mali yılda Ubisoft'un 5 adet büyük yapımı bulunuyor. Umarız hepsinin altından kalkarlar.
 
Oyunlar büyük ihtimalle en geç E3 2020'de duyurulacaktır ancak tahmin etmek gerekirse, birisi Assassin's Creed diyebiliriz. Ubisoft'un yeni nesil için çıkış oyunu hazırladığına da kesin gözüyle bakabiliriz. Oyunlardan en az birisi büyük ihtimalle yeni nesil konsollara gelecektir.
 
Belki de geçtiğimiz nesilden bu nesile geçerken yaptıkları gibi 2 adet Assassin's Creed oyunu çıkartıp birini yeni nesile birini de içinde bulunduğumuz nesile çıkartacaklardır. Yeni nesil konsolların, bu nesilde çıkan oyunları çalıştıracağını biliyoruz.
 
2020 yılında çıkacak oyunları düşündüğümüzde eğer bir ertelenme olmazsa gerçekten oyuncuları inanılmaz bir yıl bekliyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler