Ubisoft'un Comic-Con Planları Açıklandı

Assassin's Creed: Revelations'ın İstanbul'da geçecek olması onu bizim için daha önemli yapıyor
13.07.2011 21:04 Alkan Adakaner


     San Diego'da 20-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Comic-con etkinliğinde Ubisoft'un yapacağı sunumlar ve göstereceği oyunlarla ilgili bilgiler ortaya çıktı.
 
    Ubisoft, Just Dance 3 ve Rabbids: Alive & Kicking'in ilk halka açık demolarını Comic-con'da gösterecek. Bunun yanı sıra daha önce bir çok oynanabilir demosunu gördüğümüz Rayman: Origins'in de bir demosu yayınlanacak.

     Fransız devi firmanın Comic-Con'daki en önemli oyunu ise Assassin’s Creed: Revelations olacak. Bu oyunun bir demosu gösterilecek mi bilemiyoruz, ama serinin evreninin nasıl yaratıldığına dair "Assassin’s Creed: The Creation of a Universe" adlı bir panel düzenlenecek.
 
      Bakalım Assassin's Creed sunumundan ne tür ilginç bilgiler çıkacak. Bunun için 23 Temmuz'daki sunumu beklememiz gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raving Rabbids: Alive & Kicking Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 2 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 2 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler