"Ubisoft'un DRM Sistemi Hayati Önem Taşıyor."

16.04.2010 16:16 Talha Aynacı

 
 
     PC çıkışı ileri bir tarihe alınan gündemin popüler oyunlarından Splinter Cell : Conviction'ın bu ertelenmesinin DRM sistemi ile alakalı olabileceği söylentileri ayyuka çıkmış ve hatırlayacağınız gibi Ubisoft bu 2 haftalık gecikmenin DRM sistemiyle alakalı olmadığını açıklamıştı.
 
      VG247 sitesiyle özel bir röportaj yapan yapımcı şef Béland aslında sadece SC : Conviction'ı değil,  gelecek tüm oyunları ima ederek DRM  sisteminin yaptıkları işte önemli bir konuma sahip olduğunu şu sözlerle dile getiriyor; "PC için çıkardığımız oyunları korumak yaptığımız işte hayati önem taşıyor ve bu ileride PC için gelecek olan yenilikçi oyunlar üzerinde araştırma ve geliştirme yapmamızı sağlayacak."
 
     PC için çıkmış olan Assasin's Creed II ve Silent Hunter V yapımlarında kullanılan DRM sistemi yol açtığı sorunlar sebebiyle eleştirilmişti. Korsanla mücadele amacıyla geliştirilen DRM sistemi kimi oyuncuların parasıyla rezil olmalarına sebep olunca geçtiğimiz günlerde Ubisoft sistemde değişikliğie gidileceğini ve daha az sorun ihtiva eder bir hale kavuşacağını açıklamıştı.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction Platformlar: PC XBOX 360 Mobil Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler