Ubisoft'un Hazırda Beklettiği Wii U Oyunları Var

10.06.2014 02:25 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Nintendo'nun yeni platformu Wii U'nun en büyük destekçilerinden birisi Ubisoft'tu. Fakat konsolun satışları beklendiği gibi ilerlemeyince Ubisoft da desteğini yavaş yavaş çekmeye başlamıştı. Gelen yeni açıklamalara göre çekilen bu destek, tamamen kalıcı değil.
 
    Polygon'a açıklamalar yapan Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot, firma içerisinde gelişimi tamamlanmış ve hazırda bekleyen bazı Wii U projelerinin bulunduğunu söyledi. Bahsi geçen oyunlar için bir sayı vermeyen Guillemot, "Bu oyunları piyasaya sunabilmemiz için Wii U'nun yeterince satılması, harcadığımız pazarlama bütçesine değmesi lazım. Örneğin gelişimi altı ay önce biten bir oyunumuz var. Piyasaya sürmek için daha fazla ailenin Wii U almasını bekliyoruz." açıklamalarını yaptı.
 
Ubisoft CEO'su adeta "Top sende Nintendo!" demiş...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler