Uçan Yaratıkları Toplama Oyunu Flock, Konsollar ve PC için Duyuruldu

29.07.2022 13:12 Umut Tandoğan

Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştiriciler Hollow Ponds ve Richard Hogg, çok oyunculu uçan yaratıkları toplama oyunu olan Flock'u duyurdu. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak. Ek olarak yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
Flock, uçuş keyfi ve arkadaşlarınızla sevimli uçan yaratıklar toplama hakkında çok oyunculu bir oyundur. Sürünüze eklemek için nadir ve zor yaratıkları arayarak güzel manzaralar arasında uçun.
 
Küçük bir uçan koyun sürüsünden başlayarak, onları besler ve taze, el değmemiş meralara doğru uçurursunuz. Yol boyunca, güzel yaylaların ve vahşi yaratıklarının sırlarını keşfedeceksiniz. 
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler