Ücretsiz Battle Royale Oyunu Tom Clancy's Ghost Recon Frontline Duyuruldu

06.10.2021 10:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, oynaması ücretsiz, büyük ölçekli, pvp, birinci şahıs nişancı oyunu Tom Clancy's Ghost Recon Frontline'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve Luna için duyurdu.. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyun hakkında
 
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline, klasik Ghost Recon evrenine dayanan, oynaması ücretsiz, takti ve aksiyon unsurlarını içeren, devasa bir pvp  nişancı oyunudur. Oyunda temel amacınız düşman takımlarını alt etmektir. Her maçı kazanmanın birden fazla yolu vardır. Ayrıca oyunculara tam bir özgürlük sağlayan gelişmiş bir sınıf ve geniş bir taktik sistemini içerisinde barındırır.
 
Tom Clancy's Ghost Recon Frontline ile Drakemoor Adası'nı keşfedin. Platformlar arası destek ile arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirin ve çeşitli oyun modlarında eğlenceli rekabetin tadını çıkarın. 
 
Öne çıkan özellikler
 
- Sınırsız Taktik Özgürlük
- Büyük Savaş Alanı 
- Keşif Modu
- Platformlar Arası Destek
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler