Ücretsiz FIFA Oyunu FIFA World, Türkçe Oldu

01.03.2014 23:00 Samet Konuksal


    Electronic Arts'ın bazı bölgelere özel sunduğu FIFA World, şimdiye kadar Free to Play oyuncu popülaritesinin fazla olduğu Brezilya ve Rusya gibi ülkelerde görüldü. Eh, Free to Play denince biz de boş duramayız herhalde değil mi? EA Sports, geçtiğimiz senenin sonunda Rusya ve Brezilya'da yayınladığı FIFA World'ü Türkiye'ye getirdi.
 
    Free to Play olması sebebiyle FIFA'nın eski oyunlarına eşdeğer grafiklerle(Gördüğümüz kadarıyla FIFA 11 gibi duruyor) çıkan FIFA World, oyunun popüler oyun modlarından FIFA Ultimate Team'i de içeriyor. FIFA World'de Galatasaray ve Türk Milli Takımı lisanslı olarak yerini alıyor. Arayüzde Türkçe destek sunan oyunda spikerler İngilizce olarak karşımıza çıkıyor.
 
    Oyunla ilgili daha fazla bilgiyi resmi sitesi olan https://www.easportsfifaworld.com/tr/home adresinden öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA World Platformlar: PC Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 14 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler