Ücretsiz Güncellemeyle Dying Light'a 250 Yeni Seviye Geliyor

22.12.2015 00:29 Ömür Gencer


      Zombi oyunları arasında büyük bir öneme sahip olan Dying Light için bildiğiniz gibi The Following DLC'si yayınlanacak. Ana oyun için yayınlanacak bir güncelleme bu DLC'ye eşlik edecek. Geliştirici ekip Techland, ana oyun için yayınlanacak bu güncelleme hakkında detaylar paylaştı.
 
       Güncelleme, Dying Light'a yeni Legendary seviyeleri ekleyecek. Bu yeni seviyeler Dying Light'ı bitiren ve oyunda yapacak başka şeyler bulamayan oyuncular için yayınlanıyor. Legendary seviyeleriyle birlikte karakterimizi geliştirebileceğimiz 250 yeni seviye açılıyor. Oyunda atladığımız her 25 legendary seviyede yeni kıyafetlere, amblemlere ve yeni silahlara erişim olanağı yakalayacağız.
 
       Bahsettiğimiz bu Legendary Seviyelerinin, The Following DLC'sine sahip olmayan oyuncular için de yayınlanacağını belirtelim. Geliştirici ekibin bu yeni sistem için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler