Ücretsiz PS3 Oyunu No Man's Land Bugün Geliyor

PlayStation Home'a bir ücretsiz oyun daha.
21.06.2012 12:22 Gökhan Yılmaz

 
     PlayStation 3'ün No Man's Land ismindeki ücretsiz oyunu bugün PlayStation Home üzerinden start veriyor. Oyuncuları PlayStation Home'dan alıp asırlardır savaş içerisinde olan kıyamet sonrası Amerika'sına götürecek olan bu TPS oyunu siper al - düşmanı vur mantığı üzerine kurulu.
 
     4'e 4 takımlar halinde savaşmaya izin veren oyunda siper alarak ilerliyor düşman vurdukça yeni zırhlar ve silahlar açmaya çalışıyorsunuz. Harap olmuş boş araziler ve yıkık yapılar arasında çatışmalara girip hayatta kalmak için savaşıyorsunuz. Ücretsiz olarak oynanabilir olması ise arkadaşlarınızla girip karşılıksız eğleneceğiniz bir oyun olmasını sağlıyor.
 
     Oyunda Team Deathmatch ve Scavengers modları bulunmakta. Scavengers modunda takımlar etrafa yayılmış yıkıntıları toplamaya çalışyor. Bulduğunuz yıkıntıları rakipten önce alıp kendi bölgenize götürmeye çalışarak birden fazla bayrağa sahip bir çeşit Capture the Flag modu oynamış oluyorsunuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No Man's Land Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler