Ücretsiz Pokemon Oyunu Nintendo 3DS İçin Duyuruldu

13.05.2014 13:09 Talha Aynacı

 
   Mobil ve taşınabilir cihazlar uygun ücretli oyunlar ve triple-A yapımlar yanı sıra hem ücretsiz hem de oynaması ücretsiz oyunların da değer gördüğü önemli platformlar halini aldı. Nintendo da taşınabilir cihazında bu iş modellerini benimsemeye başlamış durumda.
 
   Çıkışı şu anda Japonya için belirginleşen The Band of Thieves & 1000 Pokemon'da Nintendo 3DS'in StreetPass özelliğini kullanarak Pokemon toplayacak ve savaşacaksınız.
 
   Pokemon'un Japonya'da Temmuz ayında vizyona girecek 17. filmi öncesi çıkış yapacak yapımın batıya gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokémon Omega Ruby & Pokémon Alpha Sapphire Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu -12 Sn önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 24 Dk önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabı Başladı! 2 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler