Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Glitch Busters: Stuck on You Duyuruldu

28.04.2022 13:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Skybound Games ve Japon geliştirici Toylogic, co-op'a dayalı üçüncü şahıs nişancı oyunu Glitch Busters: Stuck on You'yu PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Uzak bir gelecekte yapay zeka, gizemli virüslerin saldırısına uğrar. Virüslerin sanal dünyadaki her bir yapay zekaya bulaşmasını engellemek size ve ekibinize kalır.

Özel manyetik yetenekler ve gelişmiş silah seçenekleriyle karşımıza çıkacak olan Glitch Busters: Stuck on You'da ekip koordinasyonu oldukça önemli. Bir metropolde veya her an patlamaya hazır bir yanardağ bölümünde sizi yok etmeye çalışan virüsler üstünüze gelecek. Virüsleri yok etmek için tek başınıza veya 3 arkadaşınızla beraber oynayın. Çılgına dönmüş bir çevrimiçi dünyada ağın en çetrefilli virüslerini alt etmek için ekibinizle yola koyulun.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1616110/Glitch_Busters_Stuck_On_You/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 2 Saat önce Riot, Valorant Evrenine Yeni Oynanabilir Deneyimler Getirecek 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta'nın Zorluğu Kamera Açısına Göre Değişecek 3 Saat önce NewGamePlus: The Day Before Geliştiricisi Yeni Oyun İçin Para İstiyor 4 Saat önce Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler