Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Rollerdrome Duyuruldu

03.06.2022 11:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Private Division ve OlliOlli serisi geliştiricisi Roll7, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Rollerdrome'u duyurdu. Oyun, 16 Ağustos'ta dijital olarak piyasaya sürülecek.
 
Rollerdrome, benzersiz bir aksiyon deneyimi sunmak için akıcı ve hareketli bir yapı sunuyor. Tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım, adrenalin pompalayan türden. 
 
Yıl 2030. Şirketlerin yönetimde söz geçirdiği ve çizgilerin bulanıklaştığı bir dünya. İnsanlar, dikkati, yeni bir spor türü olan Rollerdrome ile tanışıyor. Şiddet, kan ve aşırılığı bünyesinde barındıran bu spor türü insanların ilgisini çekiyor. Rollerdrome şampiyonu olmak ve Matterhorn şirketinin gerçek niyetini açığa çıkarmak için bu mücadeleye atılacaksın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1294420/Rollerdrome/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler