Ultimate General: Gettsyburg'den Beta Oynanış Videosu

07.04.2014 10:44 Talha Aynacı

 
   Total War: DarthMod'u geliştiren bağımsız yapımcı Game-Labs LLC'nin geçtiğimiz yaz duyurduğu gerçek zaman strateji oyunu Ultimate General: Gettsyburg, Steam'de erken erişime açıldı. Buna ek olarak beta sürecindeki oyundan bir oynanış videosu yayınlayan yapımcılar, türün diğer oyunlarına nazaran hangi değişikliklerle karşılaşacağımızı bizlerle paylaşıyor.

   Yapılan açıklamalara göre erken erişimdeyken oyunda multiplayer modu yer almayacak ancak yapımcılar bir strateji oyunu için bu modun ne kadar kıymetli olduğunu biliyor ve ileryen dönemlerde bu içeriği oyuna eklemek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bir diğer gerçek zamanlı strateji oyunu Fog of War'dan bazı mekanikleri kendine örnek yapımda askerler yalnızca birbirlerine direkt olarak bakıyorlarken çarpışabilecekler. 

   Amerikan İç Savaşı'ndaki en önemli mücadelelerden birisi olarak kabul gören ve 3 gün süren Gettysburg Muharebesine odaklanan yapımın net çıkış tarihi henüz belirtilmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate General: Gettysburg Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Game-Labs LLC Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler