Ultra Street Fighter 4'ün YouTube Aracıyla İlgili Yeni Bilgiler

04.05.2014 16:01 B.Onur Yıldız


     Ultra Street Fighter 4'te offline olarak oynamış olsanız dahi kullanıp video paylaşmanıza olanak tanıyacak olan bir YouTube paylaşım aracı olacak. 
 
     Street Fighter topluluk yöneticisi David Hinds, Capcom'un blog'unda yaptığı açıklamada bu özelliği duyurdu. Bunun yanında oyunun online modunda lobide beklerken boş boş oturmak yok artık, çünkü oyuna eklenen Training Mode ile lobide rakibinizi beklerken istediğiniz gibi pratik yapabileceksiniz.
 
     Ultra Street Fighter 4 Haziran'da PS3 ve X360 için, Ağustos'ta ise PC için piyasaya çıkacak. Halihazırda Super Street Fighter 4'e sahip oyuncular dilerlerse oyunlarını 14.99$'a yükseltebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultra Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler