Ultra Street Fighter IV İle İstediğiniz Karakteri Oynayın

03.03.2014 09:48 Samet Basri Taşlı

 
     Ultra Street Fighter 4 karakter seçme ekranı, size istediğiniz Street Fighter 4 versiyonundan karakter seçebilme özgürlüğü getiriyor.
 
     Street Fighter 4, ilk çıkışından beri, bir çok değişime uğradı. Karakterlerin dengelenmesi amacıyla yapılan değişiklikler kimini güçlendirirken, bazı karakterleri ise daha güçsüz hale getirdi. Ama yeni çıkacak olan Ultra Street Fighter 4 ile birlikte, artık istediğiniz versiyondan bir karakteri oynayabileceksiniz.
 
     Street Fighter 4 Sagat ile Super Street Fighter 4 Guile arasındaki mücadeleler artık mümkün olacak. Tabi bu özelliğin bir eksisi de olacak. Yeni tanıtılan oyun mekanikleri sadece Ultra versiyon karakterler için geçerli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultra Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler