Umut Veren Bir Korku Oyunu "Raindrop" (Video)

28.10.2013 09:24 Alkan Adakaner


    Raindrop Studios tarafından geliştirilen ve stüdyo ile aynı adı taşıyan Raindrop adlı oyun Kickstarter'da oyunculardan bağış bekliyor. 144.000 dolar bağış bekleyen oyun için şu ana kadar 34.000 dolar toplandı.
 
    Açıklamalara göre Raindrop gerçeküstü öğelerin hayatta kalma-korku öğeleriyle birleştiği, birinci kişi bakış açısına sahip bir oyun. Oyunda bulmacalarla da karşılaşacağımız söyleniyor. İsviçreli geliştiriciler Doğu Avrupa kökenli olduklarından o dünyanın atmosferini de iyi yansıtacaklar gibi görünüyor.
 
    Raindrop'un ilgimizi çekmesi ise aşağıdaki video sayesinde oldu. Bu videoda doğrudan oynanış öğeleri yer almasa da geliştiricilerin sunum konusunda yetenekli olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz. Unity Engine'in gücü başarılı bir şekilde kullanılmış.
 
     Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun etkileyici teaser videosunu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raindrop Platformlar: PC Geliştirici: Raindrop Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler