Uncharted 2, 4 Milyona Doğru Gidiyor

21.02.2010 16:38 Ersin Kılıç

 
     Hafta içi gerçekleşen AIAS (The Academy of Interactive Arts and Sciences) töreninde yılın oyunu ödülü de dahil bir çok ödül toplayıp törene damgasını vuran oyun olan Uncharted 2 : Among Thieves satışları tam gaz devam ediyor.
 
     Oyunun son satış rakamlarına göre 3 milyonu geçtiği açıklanmıştı. Bu açıklama üzerinden henüz çok kısa bir süre geçmiş iken oyunun 3.5 milyonu geçtiği ve PS3'ün en hızlı satan oyunlarının başında olduğu belirtildi.
 
     Video Gaes Award dışında AIAS'tan da bir çok ödül ile ayrılan Nathan Drake'nin yeni macerası bir çok siteye ve dergiye göre de geçtiğimiz yılın en iyi oyunuydu.
 
     Anlaşılan oyunseverlerde bu durumun fazlasıyla farkında. Önümüzdeki günlerde oyunun 4 milyonu geçtiği açıklaması yapılırsa pek şaşıracağımızı söyleyemeyeceğim.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 29 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler